marți, 6 decembrie 2011

Sofia


Astazi a fost o zi frumoasa. Am avut parte de multa veselie, voie buna, zambete si multi prieteni alaturi. Mosul a fost foarte darnic cu mine, desi am depasit varsta povestilor. Cu toate acestea, imi face mare placere de sarbatori sa ma bucur de toate evenimentele care au loc.

Aseara mi-am pregatit pantofiorii mei de demoazela si dimineata m-am trezit cu un cadou. Trebuie sa recunosc ca toata ziua de azi a fost la randul sau un cadou si ma bucur in fiecare zi de frumusetea lucrurilor simple care dau savoare vietii si ne fac fericiti.

De ziua Sfantului Nicolae planificasem sa ajunga un cadou din partea Demoazelei la o fetita dragalasa si mamica ei. Sofia este un ingeras de fetita care te cucereste pe loc cu privirea ei patrunzatoare. In momentul in care am primit prima poza de la mamica ei , mi s-a inseninat ziua. Am incercat sa ma bucur de aceasta zi ca  si cum as fii retraitdin nou copilaria. Si asta datorita Sofiei.

Draga mea, esti una dintre persoanele care mi-a inseninat ziua prin gingasia si inocenta copilariei tale! Sa cresti mare si sanatoasa, sa te bucuri de tot ce este mai frumos in viata si sa fim cu toti macar in luna cadourilor pentru inca o perioada copii. Parca prin ochii unui copil, viata este mai simpla si totodatamai frumoasa!

Multumesc tuturor si sa aveti o seara cat mai placuta!



Un comentariu:

  1. M-am topit! Iti multumim din suflet! Si daca nu mai putem sa fim copii cu varsta ... in suflet putem sa fim mereu copii. Si cred cu putere ca de inocenta avem cel mai mult nevoie. Sa dam frau liber viselor sa ne duca pe cele mai inalte culmi visate. Pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere