miercuri, 9 noiembrie 2011

Limette


Cunoscuta de pe vremea grecilor antici, olivina se mai numeste si fayalit, forstenit, peridot si cristolit. Mai tarziu a fost utilizata pentru bijuterii si obiecte bisericesti. Piatra indragostitilor in Epoca Barocului, s-a crezut despre olivina ca apara oamenii de mahnire si ghinion. 




Guvernate de Mercur, cristalele verzi ascund in ele o energie cu totul speciala, fiind aducatoare de noroc si echilibru. Aduc relaxare, calm interior si exterior, aplaneaza conflictele si deschid spre armonie si buna intelegere. Sunt cristale ale poftei de viata, ale sanatatii, ale puritatii naturii, deci confera energia necesara pentru a ne echilibra viata pe toate planurile. Sunt pietre care mentin o stare de sanatate buna (cristale vindecatoare). Sunt recomandate pentru orice scopuri aflate in grija lui Venus: dragoste, casatorie, succes la sexul opus, impacare, armonie, bunatate, calm, liniste, frumusete, dar si a lui Mercur: bani, succes in afaceri, bunastare, afirmare intelectuala, buna relationare, comunicare, studiu, calatorii, impacare. Par a fi cristale „bune la toate”. Protejeaza impotriva pierderilor de bani, a ghinionului, a bolilor, a gandurilor negative. Mesajul lor: fii calm, fii bun, iubeste, colaboreaza, asculta-l pe cel de langa tine!




Colierul este format dintr-un sirag de olivina de aproximativ 80 de cm si o floare realizata din organza si o margea aplatizata de sticla pe nuanta de mov, dimensiune 9x14 mm.



Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 
demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu