vineri, 13 ianuarie 2012

Black Swan


Lebada alba sau lebada neagra? In care categorie va incadrati? Inocenta, romantica sau misterioasa, pasionala? In fiecare dintre noi exista aceasta dualitate. Lupta dintre alb si negru, dintre respectarea regulilor si spiritul de aventura, dintre normal si necunoscut. Eu personal ma regasesc in ambele personaje si recunosc ca nu ma pot incadra numai intr-una dintre aceste categorii.

Astazi va prezint o pereche de cercei realizati din agate negre, care vor intregi orice look cu succes prin perfectiunea formei lor.

Culoarea neagra are conotatii contradictorii atat grave cat si conventionale. Se poate considera ca negrul rezulta din combinarea tuturor culorilor, din absorbtia lor, reprezentand totul sau nimic, devenind practic tot ceea ce poate fi intrupat intr-un univers al celor stiute si nestiute. Acesta este motivul pentru care el va sugera necunoscutul, ocultismul, esotericul, soarta, misterul, secretul, doliul, moartea, umbra, raul, frica, intunecarea, negativitatea, bolnaviciunea, absenta compasiunii si depresia. Mai este asociat cu starea proasta sau cu sufletele rele, oamenii rai, soarta rea.

Poate fi considerata o culoare trista, deprimanta dar si una sexy, misterioasa, sofisticata.




Cand vorbim de moda vestimentara toata lumea spune ca negrul este mereu la moda, toate doamnele trebuie sa aiba in garderoba lor "a littele black dress". De asemenea este recomandat persoanelor corpulente care vor sa-si subtieze silueta.

Cei care prefera aceasta culoare sunt oameni increzatori, ce nu se tem de viitor. In Feng Shui, negru, este un element de apa, este culoarea Yin asociata cu feminitatea, o energie pasiva.

Egalul sau contrariul absolut al culorii albe, culoarea negra se poate situa la extremitatile gamei cromatice atat ca limita a culorilor calde cat si a celor reci, dupa cum este mat sau stralucitor, devenind suma sau absenta a celorlalte culori, ca negare sau ca sinteza a tuturor culorilor.



Cercei realizati din agate fatetate 18 x 25.5 mm. Tortitele cerceilor sunt argintii.

Pret : 40 lei 



Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu