duminică, 22 ianuarie 2012

La joie de vivre avec Demoiselle


Bucuria de a trai vine din lucruri marunte si cu totii incercam zilnic sa profitam de tot ce ne ofera viata mai frumos. Timpul trece ata de repede, incat nu il poti opri, dar poti incerca sa vezi mereu partea frumoasa, sa zambesti si sa mergi mai departe.

In fiecare dimineata avem in fata o noua zi; tu hotarasti daca va fi o zi buna sau proasta, daca urmeaza sa te bucuri de viata in ziua aceea sau nu.

Sunt o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele.. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului ma binedispun indata.

Tuturor le plac curcubeele. Copiii isi pun o dorinta cand vad unul, visatorii alearga dupa ele, pictorii le pun pe panza, dar eu locuiesc intr-unul.

 Fericirea suntem noi insine. Inseamna sa deschizi ochii dimineata. Fericirea e o chestiune de axa a privirii. Este o problema de echilibru. Intre pleoapele deschise si pleoapele inchise.

Daca cineva va spune ca el cunoaste misterul feminin, ca pentru el femeia nu mai e un mister, sa nu-l credeti. Acel om ori nu are simţul misterului, ori nu a intilnit femeia potrivita. Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira. 

Mi se reproseaza ca ma comport precum un copil cateodata si ca nu iau viata in serios...Daca incerci sa treci zambetul pe buze prin viata nu inseamna ca nu esti responsabil, ci doar te cunosti atat de bine pe tine si esti sigur ca vei descoperi solutia la problemele ivite. Oricat ar parea de greu sa fii optimist, este mai simplu decat crezi. Capul sus si privirea inainte este primul pas. 

Zambeste... maine poate fii o noua provocare!



















































Accesorii : Demoazele

Model : Miruna Banciu

Make Up : Oana Vasilescu 

Telefon : 0723 896 871

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu