duminică, 12 februarie 2012

Demoiselle c'est moi ♥
Acum ceva timp luau nastere Demoazelele, un proiect in care pana in momentul de fata am investit multa pasiune, timp si multa munca. Poate printre voi se afla persoane care se intrebau cine sta in spatele acestui concept. Am inceput cu pasi timizi, dar pe zi ce trece, totul incepe sa prinda contur si cu ajutorul prietenelor mele, am ajuns la o etapa din viata Demoazelelor, cand acestea incep sa aiba culoarea si energia debordanta la care numai visam la inceputuri.

In primul rand, Demoazele ma reprezinta pe mine si pasiunea mea pentru frumos. Este modul pe care l-am ales pentru a va arata rezultatele muncii mele. Eu ma pot identifica cu oricare dintre voi. Sunt o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului ma binedispun indata.

Demoazele se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie. Este modul meu de a spune lucrurilor pe nume si de a arata celor din jur ce inseamana frumosul pentru mine. Poate ar fii trebuit sa fac acest pas mai demult, insa cu ceva vreme in urma mi-am dat seama ca singurul mod de a iesi la suprafata lucrurile cum le vedeam eu era sa imi realizez un concept numai al meu, unde sa imi pun amprenta.

Tuturor le plac curcubeele. Copiii isi pun o dorinta cand vad unul, visatorii alearga dupa ele, pictorii le pun pe panza, dar eu locuiesc intr-unul.

Cred ca nimic nu este intamplator pe aceasta lume si mai mult ca sigur vi s-a intamplat de multe ori in viata sa gasiti explicatia unui lucru care nu a iesit asa cum trebuia. Pastreaza-ti increderea in toate lucrurile frumoase, in soarele ce a apus in vara ce a trecut.

Apreciez oamenii talentati si consider ca trebuie sa muncesti foarte mult pentru a-ti fructifica acest dar. Nu toata lumea se naste norocoasa si trebuie mai intai sa apreiezi ce ai si abia apoi sa speri la mi mult.

Ador tot ceea ce inseamna arta, incepand de la muzica, balet, pictura, fotografie pana la creatiile designerilor de moda de pe marile podiumuri. Recunosc painuea mea este frumosul si tot ce tine de asta. Munca fiecarui om care are o finalitate trebuie apreciata si orice efort pentru a-ti indeplini visul este important.

De ce a fost tinuta sub mister persoana din spatele Demoazelelor pana acum? Pentru ca mi-am dorit sa fie apreciata munca mea, fara a se stii cine le realizeaza, pentru ca in final asta era cel mai mai important. Accesoriile realizate de mine reprezinta o multitudine de pasiune, culoare, entuziasm si multa ambitie.

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine de-a lungul timpului si care apreciaza ideile si entuziasmul meu, sprijinindu-ma indiferent cat de nebuneasc ar parea planul meu!

Claudia Gidea 

Fotograf : Diana Stancu

Makeup : Oana Vasilescu 


Un comentariu: