miercuri, 23 mai 2012

5 O'clock


Fiecare domnita are acolo undeva in aceasta lume mare pe acel Fat Frumos, alesul inimii sale. Cand privesc bijuterii cu perle sau camee, gandurile mele zboara departe, intr-o lume plina de eleganta a amintirilor si vremurilor trecute. Amintiri care au acel parfum placut al elegantei de alta data.


Conform dictionarului, cameea este o piatra dura, cu multe straturi divers colorate, sculpata in relief cu o figura sau un motiv decorativ, purtata ca podoaba. Din pacate insa, aceasta scurta definitie nu cuprinde nici jumatate din ce reprezinta cameea si ce a reprezentat de-alungul secolelor. Cameele dateaza inca din antichitate, gasite in Grecia inca din secolul al treile i.H., cea mai faimoasa fiind Farnese Tazza. Se foloseau de asemena la inelele cu pecete stampila.
In Marea Britanie, promotoarea cameelor a fost regina Victoria, cand acestea se produceau in masa. Datorita elegantei si frumusetii lor, cameele nu si-au pierdut farmecul de-a lungul timpului, au inspirat chiar scriitori si sunt purtate si in zilele noastre.




Set format din colier ceas si cercei din bronz cu camee 38x30mm.
Pandantivul ceas este prevazut cu lant accesorizat cu cristale si perle de cultura.
Ceasul este functional.
 Pret : 75 lei 


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu