sâmbătă, 5 mai 2012

Mes Demoiselles - Laura ♥


A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. Dragoste se cheama atunci cand viata ta se contopeste firesc cu cea a persoanei iubite, cand sufletul tau se impleteste strans cu al celuilalt? 

In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Povestea Laurei si a lui Alin este una deosebita, plina de romantism,  pe data de 28 aprilie fiind oficiata  casatoriei lor.

Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua. Laura si-a dorit o nunta speciala, care sa aibe acel aerchic frantuzesc, dar si melancolia si romantismul anilor '20. Totul a fost stabilit pana la cel mai mic detaliu si rezultatul a fost pe masura. O nunta frumoasa dintre doi tineri indragostiti, frumosi.

Am fost extrema de incantata cand Laura si nasa ei, Geta, mi-au oferit propunerea de a le realiza accesoriile tematice, care sa se incadreze. A fost o provocare pentru mine, dar si o placere nespusa sa vad la sfarsit rezultatul. Demoazelele mele au fost foarte chic si incantatoare. Le multumesc inca o data pe aceasta cale ca au purtat cu atata eleganta si cu mare drag accesoriile realizate de catre mine.

Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…. pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!

































Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!

Poze : Mediocso






2 comentarii:

  1. Draga mea,

    ma tot gandesc de cateva zile ce sa-ti scriu astfel incat sa nu te dezamagesc, dar ma simt depasita. Nu pot sa-ti dau un comentariu asa cum ar fi trebuit..as fi vrut sa fie pe masura poevestioarei scrisa de tine...tu scrii la fel de frumos pe cat stii sa creezi bijuterii si nu pot concura cu asa talent...
    Dragostea ne-a facut mai frumosi, dar tu prin creatiile tale ne-ai facut sa ne simtim deosebiti, si cand vorbesc la plural o fac si in numele nasilor nostri. Iti multumim inca o data ca ai avut rabdare cu noi, ca ai ascultat si ai inteles toate doleantele noastre! Datorita tie am reusit sa facem ziua noastra de nunta dintr-o zi speciala intr-una deosebita, pot sa spun (fara pic de modestie) chiar perfecta.
    Speram ca vom fi in continuare demoazelele si totodata muzele tale pentru creatii noi!
    "In iubire, totul se schimba, toate devin insemnate: dintr-un nimic se naste un colos." - Tudor Arghezi

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea demoazela chic, a fost o onoare si totodata o placere sa va realizez accesoriile. Voi ati fost cei care prin eleganta cu care ati purtat accesoriile mele, le-ati dat viata. Va multumesc si eu la randul meu pentru tot si cel mai mult pentru faptul ca prin modul in care apreciati munca mea. asta imi da curajul si putearea sa merg mai departe cu ideile mele. Va astept sa mai realizam accesorii personalizate, cu o poveste aparte si care sa fie mereu chic Sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult pana la adanci batraneti...O poveste de dragostye este mereu aceeasi si de fiecare data unica, ma bucur ca am particpat si eu intr-o mica masura la nunta voastra. Va pup cu drag, Claudia

    RăspundețiȘtergere