duminică, 2 septembrie 2012

Bouquet


Dragostea nu pune multe intrebari, deoarece, daca incepem sa gandim, incepe sa ne fie frica. E o frica inexplicabila, nu poate fi exprimata prin cuvinte. De aceea nu intrebi, faci. Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. Sentimentul de a fi iubit foarte mult de cineva iti da putere; sa iubesti foarte mult pe cineva iti da curaj. In momentul in care vei avea in inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste si vei simti adancimea, incantarea si extazul ei, vei descoperi ca lumea s-a transformat pentru tine.

Dragele mele, propunerea de astazi este rosul pasional imbinat cu eleganta perlelor. O combinatie care nu da gres niciodata ♥




Set format din bratara si cercei. Pentru realizarea bratarii s-au folosit perle crem, completate perfect de prezenta cristalui Swarowski nuanta Siam.

Cerceii sun realizati pe suport metalic dantelat, folosind cristale Swarowski nuanta Siam, care se incadreaza perfect in lookul boem al acestor cercei.

Pret bratara : 105 lei

Pret cercei : 80 lei



Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu