duminică, 3 martie 2013

Accesorii mireasa: Demoazele Art – originalitate si eleganta



O noua aparitie , care nu poate trece neobservata avand in vedere ca vorbim despre tendintele 2013 :)


2013 este anul in care spui `Da!`? Se apropie ziua cea mare si nu te-ai hotarat daca sa accesorizezi rochia de mireasa cu un voal sau un accesoriu de par fantezie? Stim ca iti este greu mai ales cu atatea emotii si liste cu treburi de rezolvat asa ca iti venim in ajutor cu tendintele in materie de accesorii pentru mirese de anul 2013.
Ai dubii legate de bijuteriile potrivite pentru ziua nuntii sau nu te poţi decide in privinţa buchetului? Visam ca acea zi unica din viata fiecarei femei sa fie perfecta. Pentru miresele anului 2013 insa, cautarile sunt in toi, fie ca este vorba de rochia de mireasa, pantofi sau de ce nu de accesoriile pe care le vor avea in ziua nuntii.
Primavara lui 2013 aduce in domeniul rochiilor de mireasa explozii de culoare, rochii cu detalii superbe pe spate, siluete de sirena si printesa, iar materialul de care s-au indragostit majoritatea designerilor pare sa fie dantela pare sa fie.
O mireasa frumoasa si originala este la curent cu ultimele tendinte de pe catwalk-urile de la cele mai fabuloase prezentari de moda din lume. Nu zice nimeni ca trebuie sa urmezi tendintele ca pe litera de lege, dar nu strica niciodata sa arunci un ochi la colectiile de pe catwalk pentru un pic de inspiratie. Mai ales cand vine vorba de detalii care completeaza tinuta si ii dau o tenta mai personala si originala, ca de exempluaccesoriile de par.
Accesoriile pentru mirese sunt foarte importante si trebuie alese cu foarte mare grija. Detaliile sunt foarte importante cu atat mai mult cu cat ziua mult visata de tine se apropie cu pasi repezi. Drept urmare, Demoazele Art iti vine in ajutor. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi accesoriile de mireasa perfecte pentru tine.

Restul articolului il puteti gasi aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu