sâmbătă, 20 aprilie 2013

Bridal inspirations - Galben solar



Cand vine vorba de nunti, galbenul este una dintre culorile momentului. Cu tonuri pline de optimism si bucurie, aceasta culoare va aduce ganduri bune si energie printre invitati. Atunci cand este utilizat singur, galbenul are un impact puternic. In functie de nuanta, poate fi indraznet sau linistitor si relaxant.


Galbenul pal este potrivit pentru nunti de primavara, galbenul lamaie are un efect energizant pentru nunta de vara si galbenul inchis, mustar va face nuntile tomnatice sa prinda viata.
De la flori la imbracaminte si decor, galbenul evoca sentimente de fericire si bucurie, dar mai presus de toate, se poate imbina cu atat de multe alte culori, fiind perfect pentru accentuare in combinatie cu tonuri de roz, grisau albastru. 
Poti construi tema in jurul combinatiei alb-galben. Un aer fresh va fi creat de o rochie de mireasa crem, galben deschis pentru rochiile domnisoarelor de onoare si floricele de gradina albe si begonii pentrudecorul meselor de la restaurant. O alta alegere buna pentru aranjamentele florale sunt margaretele, pe care le poti folosi pentru a decora tortul, ca accesorii de par sau pentru buchet. Poti folosi ca elemente de decor pentru mese lamai sau portocale. Fata de masa crem si husele de scaune aproape de culoarea piersicii vor da o nota sofisticata si eleganta intregii sali. 
Adauga si gri in combinatia de culori! Albul, galbenul si griul vor aduce un plus de rafinament atmosferei, fara ca aceasta sa fie plictisitoare. Mirele poate purta un costum gri, iar cocarda poate fi realizata din flori galbene de sezon. Pentru a diminua impactul culorii, pot fi adaugate accente gri sau verzi. Buchetul de mireasa va fi realizat in tonuri diferite de galben pe care le poti combina cu alb sau portocaliu. Buchetele domnisoarelor de onoare ar trebuie sa fie alese cu aceeasi atentie, sa fie simple si diferite pentru un contrast de efect cu buchetul de mireasa, acestea pot avea integrata schema cromatica galben - alb - negru.
Rochiile de domnisoare de onoare ivoire, cu panglici din satin de culoarea chihlimbarului, sunt foarte elegante. O mireasa cu rochie ivoire cu aplicatii aurii va arata minunat cu un buchet de trandafiri portocalii. Foloseste accente metalice, decorand cu sfesnice si vase aurii. 
Nu vrei sa adaugi prea mult galben in costum mirelui! Poti lua in calcul nuante de galben atunci cand alegi cravata sau papionul si cocarda. Un mire mai putin conservator poate opta pentru o jacheta cu insertii galbene la nivelul manecilor si buzunarelor.

Sursa : www.mireasa.ro



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu