marți, 13 august 2013

♥ Bouquet - Adina ♥



Trebuie sa cautam dragostea acolo unde suntem, chiar daca asta ne-ar costa ceasuri, zile, saptamani de deceptii si tristeti. Caci in clipa in care pornim in cautarea iubirii, si ea porneste in intampinarea nostra. Si ne salveza .

Adina este una dintre frumoasele mele mirese care a decis ca in ziua nuntii acele detalii de la Demoazele sa fie cele care diferenta. Ea a stiut de la inceput ce isi doreste :  bijuterii cu perle si cristal, ceva albastru, ceva elegant, dar in acelasi timp foarte finut si feminin.

Impreuna am creat aceste bijuterii care vor contribui la intregirea lookului in ziua cea mare pentru Adina.

Draga mea, sunt sigura ca vei fi o mireasa superba! Abia astept sa te vad! 

Casa de piatra! 

♥♥♥


Floare de par realizata manual din petale gingase ivory, accesorizate cu cristal Swarovski, nuanta Aquamarine, si pene pestrite pentru un aer foarte chic.

Pret : 120 Ron


Set de bijuterii format din cercei, bratara multisirag si colier.

Accesoriile au fost realizate cu perle Swarovski, nuanta Cream, dimensiune 6 si 8 mm, si cristale Swarovski, nuanta Aquamarine si Crystal, dimensiune 8 si12 mm.

Bijuteriile au fost realizate cu elemente din argint 925.

Bratara este formata din 3 siraguri de perle albe, in partea centrala fiind asezat pe baza metalica filigranata un cristal Swarovski de 12 mm , nuanta Aquamarine, care ii da o nota sofisticata. 

Inchizatoare este magnetica.

Colierul cu perle si cristale este foarte feminin si are o nota jucausa datorita sistemului de prindere cu banda de saten ivory.

* bijuteriile pot fii realizate si pe alte nuante * 

Pret cercei : 145 Ron

Pret bratara : 165 Ron

Pret colier : 175 Ron







Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu