joi, 26 septembrie 2013

♥ Bouquet - Ioana ♥


Dragostea nu tine cont de varsta, de cultura, de religie, de societate, ea doar apare fara sa te intrebe daca este logic, daca este bine sau daca vrei. In momentul in care sageata lui Cupidon te-a lovit, nu mai tii cont de nimic: barierele dispar, limitele sunt deasupra cerului iar inima o ia la galop. Nu mai ai reguli, noptile devin zile, iar gandul zboara intotdeauna la el. Iubirea este un fapt pe care nimeni si nimic nu ti-l poate nega.

Ioana este o alta mireasa care a ales sa poarte creatiile Demoazelei in ziua cea mare si pentru asta ii multumesc. Pe Ioana am cunoscut-o undeva la inceputul acestui an la un targ de nunti.

Trebuie sa va marturisesc ca rochia pe care si-a ales-o te cucereste prin eleganta simplitatii sale. 

La o rochie de genul acesta trebuia neaparat sa facem ceva pe masura si am ales impreuna sa combinam perle si cristale.

Iata ce a iesit!

♥♥♥

Casa de piatra, dragii mei!

♥♥♥







Pentru Ioana am imbinat perfectiunea perlelor si stralucirea cristalelor. Cristale rose si simple s-au completat perfect cu perlele elegante.

Bijuteriile au fost realizate cu elemente Swarovski si elemente de argint 925.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Set de bijuterii format din bratara cu unsingur sirag de perle si cateva cristale Rose, cercei atarnatori realizati cu perle lacrima (lungime aproximativ 3 cm) si pandativ realizat cu cristale Swarovski Rose si Crystal (dimensiune 8, respectiv 6 mm).

Pret : 185 ron

Voaleta realizata cu voal ivory. Semifloarea din petalele de voal este accesorizata cu o baza metalica filigranata pe care sunt prinse cristale biconice Rose si Crystal, iar in partea centrala este asezat un cristal Swraovski in montura placata cu argint, nuanta Crystal, dimensiune 18 * 13 mm.

Pret : 120 ron

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brosa pentru rochie realizata din baza metalica filigranata accesorizata cu cristale Swarovski biconice nuantele Rose si Crystal. Partea centrala este formata dintr-un cristal Swarovski, nuanta Crystal, dimensiune 18 * 13 mm.

Pret : 55 ron

* accesoriul de par  si bijuteriile pot fi refacute si pe alte nuante * 


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu