sâmbătă, 7 septembrie 2013

♥ Bridal Inspirations - Nunta cu tematica toamna ♥


Vrem...nu vrem... trebuie sa recunoastem ca toamna isi asterne incet incet peste noi ale sale farmece. Frunzele isi incep incetincet valsul lor romantic, soarele isi mai pierde din puteri si uite asa isi face iarasi intrarea in viata noastra frumoasa tomnatica.

Dragele mele miresici, cu toate astea nu trebuie sa fiti ingrijorate. Daca ati ales sa va faceti nunta toamna atunci este un moment perfect si vorbesc din proprie experienta.

Toamna ,poate cel mai frumos anotimp pentru organizarea nuntilor,cu o paleta bogata de culori toamna,ofera viitoarelor mirese o sursa extraordinara de inspiratie in ceea ce priveste designul de nunta sau de eveniment, atata al florilor din buchete cat si al aranjamentelor pentru sala,culori calde de toamna,fructe uscate ca si decoratiuni si asa mai departe.

Nuntile de toamna au farmecul lor. Ghirlande din frunze aramii si galbene, coaja parfumata a merelor proaspete, zambete, bucurie si belsug. Toamna este anotimpul culorilor calde si al parfumurilor. Pentru nuntile care au loc in acest anotimp detaliile si cromatica sunt foarte importante. Decoratiunile si aranjamentele trebuie sa fie intr-o tonalitate perfecta, buchetul miresei trebuie ales cu grija, iar florile trebuie sa aiba nuante ce se potrivesc acestui anotimp si o aroma ametitoare.

Bogatia toamnei intr-o nunta speciala

Beneficiile unei nunti organizate toamna sunt nenumarate. Marturii creative, crizanteme multicolore, gerbera, spice de grau, legume si fructe gustoase.Toate sunt ingredintele perfecte pentru o nunta speciala. Toamna este unul din cele mai propice momente pentru nunta.

Speram ca v-am fost de folos si va asteptam cu drag !

Echipa Demoazele Art








































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu