marți, 3 septembrie 2013

♥ Mes Demoiselles - Flori ♥
Cel mai frumos lucru din lume nu poate fi vazut, nici macar auzit, ci este simtit din suflet. 

Doi tineri frumosi care se iubesc si care sunt la inceput de drum...ce poate fi mai frumos de atat? Flori si Roberto - un cuplu foarte reusit. Este de ajuns sa priviti imaginile primite de la nunta si trash the dressul lor si va veti da seama de ce am spus acest lucru.

Cei doi par desprinsi dintr-o lume de poveste, plina de optimism, fericire si multa iubire.

Pentru ziua nuntii, mireasa noastra a ales ca si tematica o culoare solara, exploziva - galbenul.  Cu tonuri pline de optimism si bucurie, aceasta culoare va aduce ganduri bune si energie printre invitati. 

Atunci cand este utilizat singur, galbenul are un impact puternic. In functie de nuanta, poate fi indraznet sau linistitor si relaxant. De la flori la imbracaminte si decor, galbenul evoca sentimente de fericire si bucurie. Detaliile alese foarte atent care au fost deliciul oricarui moment mi-au placut maxim.

Pentru Flori  am realizat bijuteriile de nunta si accesoriul de par in nuante puternice, galben solar si verde smarald. O combinatie care te cucereste imediat! 

Orientata spre detaliu si foarte atenta la fiecare alegere, Flori a stiut de la inceput ce isi doreste si impreuna am stabilit fiecare element in parte. A ales pentru viitorul ei sot, Roberto, o pereche de butoni foarte eleganti in acceeasi nuanta de galben, pentru a se asorta.

Detalii despre bijuteriile realizate pentru Flori gasiti aici.

Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati de tot ce este mai frumos!

Casa de piatra!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu