vineri, 11 octombrie 2013

♥ Concurs Demoazele & Ele.ro ♥



Demoazele se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie.

rei sa fii eleganta? Misterioasa? Glamour? Demoazele are o bijuterie pentru fiecare stare, pentru a satisface orice stil. Accesoriile te provoaca sa fii originala. Nu trebuie decat sa alegi stilul pe care il vrei.

Castiga bijuterii lucrate manual, oferite de Demoazele! 

Setul de bijuterii pe care il poti castiga la concursul nostru este format din cercei, colier si accesoriu de par, toate lucrate manual.

Colierul si cerceii sunt din argint 925si sunt realizate cu cristale Swarovski. Dimensiunea cristalelor dincadrul colierului este de 8mm, 10 mm, respectiv 12 mm. Cristalele sunt asezate in monturi de argint.

Tortitele cerceilor contin cristale de 12mm si de 8mm, nuantele albastru Saphire si verde Emerald, dimensiune totala: 27.5x13mm.

Nuantele folosite sunt albastru Saphire si verde Emerald.

Accesoriu de par realizat pe baza metalica, format din doua flori metalice din argint tibetan pe care au fost asezate cristale Swarovski, dimensune 14 mm, nuanta Saphire, in montura placata cu argint si o frunza metalica.

Participa la concurs!


Pentru detalii click aici.

Multa bafta!

♥♥♥

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu