luni, 6 ianuarie 2014

♥ Noel Flavour Fashion ♥


Bonjour

Ne-am intors dupa aceasta frumoasa vacanta de iarna cu forte proaspete, proiecte multe si bineteles multe surprize placute pentru voi!

Avem atatea sa va povestim, dar o sa o luam treptat.

Am decis sa va prezentam in primul rand imagini de la evenimentul Noel Flavour Fashion, realizat in colaborare cu Andreea Caradjov. Acum ceva vreme va anuntam ca in 20 decembrie urma sa aiba loc un eveniment foarte chic si chiar asa a fost.

Inca din momentul in care am pasit in cadrul cafenelei Cafe de Paris am avut impresia ca pasesc intr-o atmosfera de alta data. O atmosfera foarte chic, cu muzica frantuzeasca pe fundal, prajiturerele de la Mosette  iti faceau cu ochiul asteptand nerabdatoare sa fie degustate, emotii contructive, fete frumoase asteptand sa ne prezinte minunatele creatii realizate de Andreea  - cam astea erau o parte din elementele care prevesteau inceputul eventului.

O promenada prin vremuri cu savoare a la Mosette cu un joc de culori în ținute retro create de Andreea Caradjov… o îmbinare fină între arome nostalgice și stilul unic al anilor '60 - iata ideea de la care a pornit totul.

Creatoarea Andreea Caradjov ne-a prezintă Colectia Boem, o colecție senzationala de tinute vintage delicate, expresive... exact ceea ce cautai pentru serile festive ce vor urma.  Trebuie sa va marturisesc ceva - nu m-am decis care a fost preferata mea dintre tinute pentru ca toate au fost minunate. Ador acest stil atat de delicat si feminin.

A bientot!

Echipa Demoazele Art

********************************

Felicitari, Andreea !!! 

La cat mai multe eventuri de acest gen!

**************************************

Colaboratori: 

Make-up 


Hairstyle

Accesorii 

Pantofi 

SZUCSIK MEDIAwww.szucsikmedia.com

















Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu