miercuri, 5 februarie 2014

Joana

Cerceii-candelabru, desi nu s-au demodat niciodata, anul acesta sunt chiar  un trend .
Astfel, iata cateva reguli de care sa tii cont atunci cand decizi sa porti perechea preferata de cercei-candelabru.

1.alege-ti tinuta

Din atat de multe modele de cercei-candelabru, alege perechea potrivita in functie de look-ul pe care il vei aborda si mai ales de scop si ocazie. Piesele de tip junk, gablont,  realizate din metale ieftine, se potrivesc doar unei tinute casual si arata cel mai bine combinate cu piese de tip bohemian gipsy.

In zona opusa, cerceii realzati din aur, argint sau orice alt metal pretios sau decorate cu pietre, sunt foarte potriviti unei tinute formale.

2. zona  profesionala

Cerceii-candelabru si viata ta profesonala nu prea au nimic in comun si, in majoritatea cazurilor, conbinatia nu este recomandata. Exista probabil cateva modele mai putin spectaculoase, sau un mediu de lucru mai nonconformist, insa in general evita sa poti acest model la serviciu.

3. lungimi si forme

Pentru cerceii-candelabru lungimea este importanta. Indrazneste chiar sa exagerezi dimensiunea podoabei. Sigur, cu cat mai lung, cu atat mai bine, insa, in general, ai grija ca lungimea cercelului sa nu o depaseasca pe cea a gatului. De asemeanea, ai grija ca piesa preferata sa nu fie foarte grea, iti va fi greu sa o suporti o perioada de timp mai lunga si, in plus, s-ar putea chiar vedea inestetic.

Daca forma fetei tale este rotunda, poarta o pereche mai subtire si evita modelele cu o baza mai lata care pot crea iluzia de latime a fetei. Daca ai o fata subtire, alungita, creaza un echilibru folosind o pereche de dimensiuni mai mari.

Daca ai parul scurt, nu purta cercei ai caror lungime depaseste cu mult limita barbiei.

4. celelalte bijuterii

Cerceii-candelabru sunt un element spectaculos, care atrage atentia si poate completa cu succes o tinuta, de aceea, atunci cand alegi o astfel de pereche, limiteaza numarul si dimensiunile celorlalte accesorii. Poti purta, cel mult, o bratara in acelasi stil sau un inel. In orice caz, evita sa porti un colier, o brosa, un aaccesoriu de umar, daca nu vrei sa-ti distrugi efectul tinutei si sa arati incarcata precum un pom de Craciun.

Pastreaza atentia asupra cerceilor.

5. mix & match

Evita sa asortezi bijuteriile. Seturile nu mai sunt de mult in voga, ba mai mult, iti vor da un aer banal si batranicios. Combina-ti cerceii cu alte accesorii. Daca porti o pereche de cercei batuti in diamante, i-ai putea alatura unei posete sau unei perechi de pantofi cu detalii asemantoare (nu identince).

Daca nu ai inca in colectia ta o astfel de pereche de cercei, te sfatuim sa-ti cumperi una. Orice fata ar trebui sa aiba una. Daca nu chiar mai multe!

Sursa sfaturilor : http://www.poshmagazine.ro/

******************

Iata cateva variante propuse de echipa noastra!



Cercei candelabru din bronza realizati cu perle Swarovski nuantele Bronze si Light Green

Pret : 45 Ron


***************


Cercei din bronz realizati cu perle negre, margele de sticla presata portocalii si margele de carneol.

Pret : 30 Ron

****************


Cercei realizati cu perle Swarovski si cristale lacrima in nuante de rosu

Pret : 40 Ron 

*****************


Cercei din bronz realizati cu perle Swarovski de 6 mm - nuanta Light Green

Pret : 35 Ron

*****************

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu