duminică, 13 noiembrie 2011

Clementine


Carneolul era piatra sacra a tibetanilor si egiptenilor. Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale. In sec. 18 se spunea ca aduce noroc si protectie. In sec. XIX se spunea ca da curaj celor care trebuie sa vorbeasca. Profetul Mohhamed si Napoleon purtau carneol. Marii regi au fost inmormantati alaturi de pietre de carneol.  Egiptenii foloseau mult aceasta piatra si este totodata o piatra des utilizata in obiecte de cult budiste.



Este o piatra a norocului, succesului, prosperitatii, a iubirii pasionale; o piatra energetica, foarte stimulativa in orice plan al vietii, il face pe purtator sa ia initativa si sa actioneze; o piatra a fraternitatii si intelegerii intre oameni. Este PIATRA ACTORILOR.

Confera: chef de viata si de actiune, o stare de buna dispozitie si de bine general, il face pe purtator sa se simta bine, sa rada, sa se bucure de viata, incredere de sine, calm, echilibru mental.


Colierul este realizat dintr-un sirag de cipsuri din Carneol, avand lungimea de 80 cm, o floare din organza maro si baza formata din opt lanturi, patinate alama.

Pretul colierului este de 40 lei.


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 
demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu