duminică, 4 decembrie 2011

Le rêve du Demoiselle


Demoazele este un vis al meu pe care am decis cu pasi marunti sa il pun in practica. Vorbeste despre mine si pasiunea mea pentru frumos. Demoazela poate fii oricare dintre voi. Fiecare dintre noi are un vis mai mic sau ma imaret, pentru care luptam. Nimic nu este imposibil atat timp cat ai increderea necesara in tine si nu te indepartezi de la drum la aparitia unor obstacole.

Noi ,femeile ,suntem niste fiinte foarte complicate cateodata din punctul de vedere al barbatilor. Ne lasam duse de sentimente indiferent de situatie. Nu ne rusinam sa plangem atunci cand simtim nevoia, sa zambim de fiecare data cand vedem sau auzim ceva care ne face placere, ne place sa fim alintate de catre iubitii nostri, dar totodata putem lupta cu tarie pentru ideile noastre.

Eu ma pot identifica cu oricare dintre voi. Sunt o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele.. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului ma binedispun indata.

Cred ca nimic nu este intamplator pe aceasta lume si mai mult ca sigur vi s-a intamplat de multe ori in viata sa gasiti explicatia unui lucru care nu a iesit asa cum trebuia. Pastreaza-ti increderea in toate lucrurile frumoase, in soarele ce a apus in vara ce a trecut.

Apreciez oamenii talentati si consider ca trebuie sa muncesti foarte mult pentru a-ti fructifica acest dar. Nu toata lumea se naste norocoasa si trebuie mai intai sa apreiezi ce ai si abia apoi sa speri la mi mult.

Ador tot ceea ce inseamna arta, incepand de la muzica, balet, pictura, fotografie pana la creatiile designerilor de moda de pe marile podiumuri. Recunosc painuea mea este frumosul si tot ce tine de asta. Munca fiecarui om care are o finalitate trebuie apreciata si orice efort pentru a-ti indeplini visul este important.

Luptati pentru ca visul vostru sa devina realitate oricat de dificil si anevoios pare drumul la inceput! Nu toate cararile sunt pline de petale de trandafir, dar aveti incredere in voi si rezultatele vor fii pe masura!

Demoazele se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie.

Priveste...Atinge...Experimenteaza...Fii tu insati!


















































Accesorii : Demoazele

Make Up : Oana Vasilescu 

Telefon : 0723 896 871

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


2 comentarii: