marți, 14 februarie 2012

Iubeste-ma asa cum sunt ♥



Luna iubirii nu avea cum sa treaca neobservata de catre Demoazele. Romantica de fel si atenta la orice detaliu din jurul meu, am decis sa lansez o noua provocare. Cupidon nu a ocolit nici inima Demoazelei, gasindu-si sufletul pereche acum ceva timp, dar dragostea ei este pe zi ce trece mai mare.

Ai gasit persoana potrivita pentru tine ? Acea sau acel  ‘cineva’ care te iubeste neconditionat si care te accepta cu calitatile si defectele tale ? Persoana care te iubeste asa cum esti ? Arata-ti dragostea neconditionata in cadrul concursului lansat de catre Demoazele – ‘ Iubeste-ma asa cum sunt ♥’.

Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o poza pe profilul de facebook al Demoazele Art cu tine si iubita sau iubitul tau sau orice alta poza care credeti ca reprezinta ceva important din viata voastra, apoi sa strangi cat mai multe likeuri si sa ne arati ca iubirea voastra este cea care merita sa castige. Nici cei care nu si-au gasit inca sufletul pereche nu sunt dati la o parte. Pot participa si persoanele single, putand afisa o poza cu ce inseamna iubirea adevarata pentru ele. Daca va simtiti inspirati, puteti sa ne lasati si o mica declaratie de dragoste.

Demonstreaza-ne ca dragostea nu are limite si ca este cel mai important lucru din viata voastra. Concursul se va desfasura pe perioada 14 – 24 februarie, iar castigatorul va fii anuntat in data de 24 februarie.

Premiul mi-a fost livrat de catre Cupidon si va fii daruit mai departe castigatorului care strange cele mai multe likeuri. Deocamdata acest premiu este tinut sub mister.



Lasati sentimentele sa zboare ! Va astept cu drag !

A bientôt !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu