marți, 27 martie 2012

Bonjour, printemps! ♥


Parca nu ne mai saturam de soare si de frumusetea naturii in acest anotimp. Primavara totul capata alta forma si revine la viata. Nu stiu de ce, dar mereu sunt fascinata de acest anotimp, astept de fiecare data sa infloreasca pomii, razele soarelui sa invinga norii si sa devina din ce in ce mai puternice.

Nimic nu se poate compara cu o zi frumoasa de primavara, o zi calduroasa, plina de veselie si mult entuziasm. Aceasta primavara nu avea cum sa treaca neobservata de catre Demoazele. Fiind vorba despre intaia primavara a Demoazelelor din lungul sir ce va urma, am decis sa facem un pictorial dedicat acestui anotimp.

Imi amintesc cu drag de poeziile din copilarie despre anotimpurile de peste an. Primavara era prezentata in modul cel mai gingas, este momentul cand soarele castiga lupta cu gerul naprasnic, covorul alb de zapada este detronat in favoarea culorilor, care pe zi ce trece devin din ce in ce mai intense. Este anotimpul cand totul revine la viata, ne dezmortim treptat si ne simtim plini de energie si cu o pofta de viata debordanta.

Daca ar fii sa descrii primava folosind trei caracteristici feminine, care ar fii acelea ? Fara sa stau pe ganduri, urmatoarele cuvinte imi vin in minte in momentul de fata : gingasa, naturala, vesela.

Aceste caracteristici am decis sa le subliniem in imaginile prezentate. O demoazela foarte naturala, plina de veselie, visatoare si plina de entuziasm pentru viitorul apropiat, o femei care iubeste si la randul ei este iubita. Cu toata gingasia ei naturala, demoazela noastra este foarte chic, inconjurata de o aura de mister sofisticat, care nu ar trebui sa lipseasca niciuneia dintre noi.

Va dorim sa aveti o primavara plina de zambete, veselie, mult entuziasm si inpiratie !

Fiti voi insiva alaturi de Demoazele !

Accesorii : Demoazele

Model : Miruna Banciu

Makeup : Oana VasilescuPentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu