luni, 2 aprilie 2012

♥ Da viata unei amintiri ! ♥


En garde! Va provoc din nou in stilul caracteristic al unei Demoazele pline de gratie sa dam viata amintirilor. Daca campania trecuta a reprezentat un real succes, odata cu venirea primaverii am decis sa reluam aceasta activitate.

De aceasta data campania se va desfasura in perioada 2 aprilie - 15 aprilie, cand va astept mailurile si amintirile voastre carora doriti sa le dati o alta forma.

Primavara totul revine la viata si de fiecare data sunt uimita la modul cel mai placut de spectacolul oferit de natura. Haideti sa contribuim si noi la acest minunat proces al naturii!

Cate sau cati dintre noi nu avem bijuterii dragi sau accesorii care sunt mai mult decat niste obiecte, au valoare sentimentala? Un inel de la bunica, un lantisor cu medalion, o perche de cercei cu perle pe care mama ta i-a purtat in ziua nuntii pot reprezenta doar cateva dintre amintitrile dragi care ii aduc mai aproape de noi pe cei care ii iubim.

Un astfel de obiect poate face mai mult decat cuvintele si exprima sentimente purtate de-a lungul generatiilor.

Daca aceste bijuterii le tii intr-un sertar doar pentru ca de-a lungul timpului s-au deteriorat, atunci a venit momentul sa readuci la viata amintirile  si sentimentele. A venit vremea sa dam frau liber si sa lasam momentele placute sa revina in prezent.

Impreuna cu Demoazelele voi incerca sa va restaurez accesoriile care au insemnat ceva pentru voi sau daca doriti pur si simplu sa le dam un alt look.  Le vom readuce la viata in aceasta era moderna care are nevoie de multa sensibilitate si sentimente frumoase.

Cei care doresc sa se inscrie in cadrul acestei campanii sunt asteptati sa ma contacteze la adresa de mail demoazele.contact@yahoo.com

Nu se percepe taxa pentru restaurare, iar participantii la finalul campaniei vor fii inclusi in cadrul unui concurs cu premiu surpriza.

Va astept cu drag!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu