vineri, 4 mai 2012

Girls just wanna have fun ♥


O prietenie este precum o floare delicata, cu o aroma deosebita, care iti aduce zambetul pe buze atunci cand ai nevoie si care te face sa te simti deosebit de fiecare data.

Cu ceva timp in urma am avut placerea sa cunosc niste persoane deosebite, pe care le apreciez pentru bunul gust si dragostea lor pentru tot ce inseamna retro.

Astazi am decis sa va impartasesc o poveste minunata despre doua prietene. Pe data de 28 aprilie, Laura a avut parte de cea mai fericita zi din viata ei, dar ca orice mireasa trebuia mai intai sa treaca printr-o petrecere a burlacitetelor.

Pe mireasa noastra o asteptau o serie de surprize din partea fetelor, printre care si o surpriza realizata cu drag special pentru ea. Geta, nasa Laurei, a fost cea impreuna cu care am complotat ca totul sa iasa perfect pana la ultimul detaliu. Nunta urma sa fie tematica, avand in centru aerul retro fratuzesc al misteriosului Paris, reprezentat de turnul Eiffel.

Am realizat pentru mireasa si domnisoarele de onoare bratari impletite din material textil accesorizate cu cristale si fiecare avand talismanul norocos, un turn Eiffel in miniatura. Cochetele domnisoare de onoare au purtat in par flori asortate cu bratarile.

Draga Laura, ma bucur tare mult ca totul a iesit asa cum ti-ai dorit si va doresc sa aveti parte de o viata minunata impreuna, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti ♥

Maine voi reveni cu poze si detalii de la cununia demoazelei noastre.

A bientot! ♥



















Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu