duminică, 1 iulie 2012

♥ Da viata unei amintiri ♥Cu siguranta va suna cunoscut numele acestei campanii. Am decis sa incep sa va impartasesc amintirile carora le-am dat viata in ultima vreme alaturi de posesoarele lor, care m-au inspirat fiecare prin povestea lor.

Astazi este randul Deliei, care a venit cu o adevarata provocare pentru mine. Am primit un lant impletit pe care nu il putea purta pentru ca ii era foarte lung si am decis sa il adaptam un pic. Si iata rezultatul : un colier foarte cochet si o bratara pe masura.

Cel mai minunat lucru este sa vezi rezultatul final. Sa vezi de unde ai plecat si unde ai ajuns.
Cate sau cati dintre noi nu avem bijuterii dragi sau accesorii care sunt mai mult decat niste obiecte, au valoare sentimentala? Un inel de la bunica, un lantisor cu medalion, o perche de cercei cu perle pe care mama ta i-a purtat in ziua nuntii pot reprezenta doar cateva dintre amintitrile dragi care ii aduc mai aproape de noi pe cei care ii iubim.

Un astfel de obiect poate face mai mult decat cuvintele si exprima sentimente purtate de-a lungul generatiilor.

Daca aceste bijuterii le tii intr-un sertar doar pentru ca de-a lungul timpului s-au deteriorat, atunci a venit momentul sa readuci la viata amintirile  si sentimentele. A venit vremea sa dam frau liber si sa lasam momentele placute sa revina in prezent.

Impreuna cu Demoazelele voi incerca sa va restaurez accesoriile care au insemnat ceva pentru voi sau daca doriti pur si simplu sa le dam un alt look.  Le vom readuce la viata in aceasta era moderna care are nevoie de multa sensibilitate si sentimente frumoase.

Cei care doresc sa se inscrie in cadrul acestei campanii sunt asteptati sa ma contacteze la adresa de mail demoazele.contact@yahoo.com

Nu se percepe taxa pentru restaurare


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu