sâmbătă, 7 iulie 2012

♥ Da viata unei amintiri ♥


O noua amintire...O noua poveste si noi bijuterii care au fost readuse la viata. Cristina este o mai veche prietena a Demoazelelor si mi-a acordat increderea de a da o noua infatisare unor bijuterii, care au o insemnatate foarte mare pentru ea. 

In momentul in care ma primit cutiuta cu minunatii de la Cristina, m-am uita indelung la ele si imi doream foarte tare sa realizez ceva special, astfel incat sa se potriveasca Cristinei. O bratara foarte chic si doua coliere elegante au fost rezultatul acestei povesti.
Cate sau cati dintre noi nu avem bijuterii dragi sau accesorii care sunt mai mult decat niste obiecte, au valoare sentimentala? Un inel de la bunica, un lantisor cu medalion, o perche de cercei cu perle pe care mama ta i-a purtat in ziua nuntii pot reprezenta doar cateva dintre amintitrile dragi care ii aduc mai aproape de noi pe cei care ii iubim.

Un astfel de obiect poate face mai mult decat cuvintele si exprima sentimente purtate de-a lungul generatiilor.

Daca aceste bijuterii le tii intr-un sertar doar pentru ca de-a lungul timpului s-au deteriorat, atunci a venit momentul sa readuci la viata amintirile  si sentimentele. A venit vremea sa dam frau liber si sa lasam momentele placute sa revina in prezent.

Impreuna cu Demoazelele voi incerca sa va restaurez accesoriile care au insemnat ceva pentru voi sau daca doriti pur si simplu sa le dam un alt look.  Le vom readuce la viata in aceasta era moderna care are nevoie de multa sensibilitate si sentimente frumoase.

Cei care doresc sa se inscrie in cadrul acestei campanii sunt asteptati sa ma contacteze la adresa de mail demoazele.contact@yahoo.com

Nu se percepe taxa pentru restaurare


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu