sâmbătă, 1 septembrie 2012

♥ Fashion Fridays ♥


Timisoara a fost aseara unul dintre cele mai fashion orase si stiti de ce? Pentru ca in cadrul clubului No Name      s-a organizat evenimentul Fashion Fridays. Pentru ultima zi de vara, Fashion Fridays si club No Name au adus in fata publicului timisorean opt colectii vestimentare care apartin atat designerilor locali, cat si celor invitati din Craiova si Cluj Napoca. Indiferent de stil sigur gasea fiecare dintre voi ceva care sa ii placa : de la rochii nude, foarte romantice,  pana la rochii in nuante vibrante si pline de energie, modele cu croiala simplista pana la rochii extravagante si inedite. In aceasta ultima zi de vara, totul a fost permis si creativitatea a fost la ea acasa la Timisoara prin intermediul tinerilor designeri.

Cu aceasta ocazie am participat si eu alaturi  Nifty by Josephine , care este un brand romanesc, format dintr-o echipa tanara, care se adreseaza tuturor fetelor indraznete, energice si mereu in centrul atentiei. 

Creatiile Demoazelei au completat perfect rochiile pline de feminintate ale designerului Josephine. Colectia Nifty by Josephine a fost foarte variata, prezentand  in fata publicului timisorean tinute vaporoase pentru cele mai romantice dintre noi, dar totodata si tinute indraznete. Hainele  pe care le creeza considera ca sunt  atat usor de purtat  si de accesorizat. Se adreseaza fetelor care au curajul sa-si puncteze atu-urile. 

Mai multe imagini si detalii despre participanti puteti gasi aici.





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu