vineri, 26 octombrie 2012

♥ Mes Demoiselles - Andreea ♥


A fost odata ca niciodata....Asa incepe fiecare poveste de dragoste si de fiecare data continuarea este alta, dar in final cei doi indragostiti vor trai pana la adanci batraneti iubindu-se pe zi ce trece mai mult.

Andreea si Marius sunt doi tineri frumosi, care de curand si-au unit destinele. O poveste de dragoste frumoasa si plina de emotie. Dragostea consta in dorinta de a da altuia ceea ce este al tau si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.

Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul anotimpurilor.

Mi-a placut foarte mult de Andreea pentru ca si-a dat seama ca detaliile fac diferenta si a stiut mereu ce isi doreste. A avut o aparitie stralucitoare alaturi de Marius in cea mai importanta zi din viata lor. O rochie foarte chic, o voaleta creata special pentru ea, o pereche de pantofii intr-o nuanta adorabila, buchetul de trandafiri portocalii si alte detalii alese atent de catre Andreea, au ajutat-o  sa arate fabulos.

Dragele mele, detaliile chiar fac diferenta si pe aceasta cale vreau sa o felicit pe Andreea pentru toate alegerile facute pentru ca rezultatul este pe masura!

Andreea si Marius, cine nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata. 

Voi iubiti si traiti frumos impreuna.! 

Va doresc ca si de acum inainte sa aveti o viata cat mai frumoasa si o relatie stralucita!

~ multumesc Mediocso pentru imagini ~































Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu