marți, 6 noiembrie 2012

Demoazele, un univers colorat si plin de imaginatie



Ieri am avut placuta surpriza de a descoperi articolul publicat in cadrul DeBanat.ro dedicat mie si pasiunii mele. Pe aceasta cale tin sa multumesc tuturor pentru aceasta colaborare si Georgetei pentru aceste cuvinte foarte frumoase! Ea a prezentat intr-un mod foarte personal pasiunea mea, ceea ce ma bucura enorm.

Dar mai bine va las pe voi sa descoperiti....


După opt ore de lucru cu cifre la o multinațională, o tânără de 28 de ani a deschis alt univers. Și-a tranformat livingul și balconul în atelierul de minuni. Aici uită de cifre și vrăjește mărgele, pălării vechi, panglici, dantele și flori. Din mâinile ei ies frumoase bijuterii și accesorii.
În octombrie 2011, Claudia Gîdea a lasat Demoazele, un blog de accesorii. Șase luni nu a știut nimeni cine stă în spatele poveștilor colorate și atrăgătoare. „Am vrut ca oamenii să aprecieze rezultatele, nu neaparat persoana”, spune acum Claudia. Apoi s-a „deconspirat” singură, dar nu înainte de a servi cea mai frumoasă lecție de viață, învățată de la Mark Twain: „Muncește ca și cum nu ai avea nevoie de bani. Iubește ca și cum nu ai fi suferit niciodat din dragoste. Dansează ca și cum nimeni nu s-ar uita”.

Restul articolului il gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu