duminică, 4 noiembrie 2012

♥ Mes Demoiselles - Geanina ♥


 Intr-o relatie adevarata ambii parteneri incearca sa ofere tot ce au ei mai de pret si chiar ajung sa dea mai mult decat au. Nu este vorba despre merite si, cu atat mai putin, despre obligatie. Ceea ce conteaza este sa incerci sa iti faci partenerul cat mai fericit pentru ca fericirea lui se adauga la fericirea ta. Totul sta in mainile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.” - Amy Bloom

O alta poveste de dragoste....Geanina si Lorin ♥

Geanina a descoperit universul Demoazelei in cautarile sale pentru nunta. Inca de la prima intalnire am fost pe  aceeasi lungime de unda si mi-a placut foarte mult tematica aleasa pentru nunta. O voaleta cu cristal rosu si perle perfecte, cercei cu cristale Swarovski , nuanta Siam, au ajutat-o pe mireasa noastra sa aiba o aparitie spectaculoasa.

Fericirea nu poate fi mutata, retinuta, castigata, folosita sau consumata. Fericirea reprezinta experienta spirituala de a trai fiecare minut cu iubire, gratie si recunostinta. Ca un om sa iubeasca pe altul este, probabil, cea mai grea sarcina care ne-a putut fi incredintata. Este sarcina suprema, examentul final, opera pentru care toate celelalte reprezinta doar un preludiu. Iubirea este un imbold pentru a te desavarsi, a deveni cineva, a te transforma tu insuti intr-o lume de dragul persoanei iubite.

Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Cu dragoste sa va claditi relatia si familia, cu dragoste sa va cresteti copiii, cu dragoste sa va ascultati si a va sprijiniti unul pe celalalt, cu toata dragostea sa le faceti pe toate in viata. 

Dragii mei, casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!


Poze : Oscar Iustin



























Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu