vineri, 3 mai 2013

Bridal inspirations - Cativa pasi catre o nunta verde



Fiecare cuplu de viitori miri isi doreste o nunta perfecta in cele mai mici detalii, de cand erau copii sau macar de cand s-au cunoscut. Nunta perfecta este posibila, cu o singura conditie: sa stiti ce anume doriti. Asadar, doriti o nunta cu decoratiuni in tonuri de verde?
In cazul in care v-ati facut bine temele in privinta organizarii nuntii, probabil ca ati ales deja o tema, o culoare si decoratiuni intocmai. Daca vedeta aranjamentelor si decoratiunilor voastre de nunta va fi culoarea verde, atunci ideile sunt foarte multe.

Indiferent de perioada anului in care are loc nunta, culoarea verde a devenit tot mai populara in ultimii ani, aceasta fiind folosita de la decoratiuni pana la accente in tinuta mirilor. Exista multe idei prin care se poate incorpora culoarea verde la nunta. Fie ca este folosita ca accent sau culoare dominanta, aceasta culoare delicata evoca un sentiment de pace si natura, perfect pentru o ceremonie de nunta romantica.

Nu conteaza  ce nuanta de verde preferati, daca verdele este culoarea dominanta sau nu, aranjamentele pentru mese pot fi... infinit de frumoase. Singurul lucru pe care il aveti de facut in ceea ce priveste aranjamentele pentru mese este sa dati frau liber imaginatiei si sa va documentati cu ceva timp inainte de a lua decizia finala.

Nunta presupune foarte multe accesorii. De la cartea de oaspeti, la marturii, cosulete pentru petale si cocarde si pana la pernuta pentru verighete, toate aceste accesorii trebuie sa respecte tema si cromatica nuntii. Poti alege sa folosesti culoarea verde ca si culoare dominanta a nuntii sau ca accent in ceea ce priveste decoratiunile. Tu alegi, in functie de gustul tau, dar si de al mirelui, desigur. 

Nuanta exacta de verde trebuie sa se coordoneze cu sezonul in care are loc nunta. Nuantele luminoase ca verdele pastel sau menta se potrivesc cel mai bine nuntilor ce au loc primavara, in timp ce pentru nuntile care au loc in timpul verii cea mai buna alegere este o nuanta de un verde puternic. Nuntile de toamna pot fi accentuate usor cu salvie sau nuante intunecate de verde, iar nuntile de iarna merg de minune cu nuanta de verde smarald. Nuantele de verde pe care le alegeti trebuie de asemenea sa se potriveasca cu tema nuntii si cu locatia sa. La ceremoniile de nunta mai putin formale se potrivesc mai bine nuante de un verde mai deschis, in timp ce evenimentele formale si sobre cer nuante de verde inchis. Decoratiunile locatiei (culoarea peretilor, modelul de covor, operele de arta) pot si ele sa influenteze decizia in ce priveste nuanta de verde potrivita, iar pentru a avea parte de un aspect integrat trebuie sa se tina cont si de acestea.
Daca alegeti culoarea verde drept culoare principala la nunta, nu doar ca accente ocazionale, atunci este bine sa optati pentru o paleta de nuante care sa se potriveasca impreuna fara a parea coplesitoare. Luati in considerare alegerea unor nuante de verde inrudite pentru a reuni intregul aspect cu o conexiune subtila. Cu atatea modalitati de a incorpora culoarea verde la nunta, este foarte usor sa sari calul. Pentru a evita utilizarea excesiva a acestei culori, luati in considerare folosirea unor modele cu accente verzi pe fond alb. De asemenea, alegeti o nuanta de verde care se potriveste bine cu culoarea pielii si cu alte detalii de nunta. Exista sute de moduri in care cuplurile pot incorpora culoarea verde la nunta, de la cerneala verde pe invitatii la florile din buchetul miresei. Prin coordonarea cu atentie a nuantelor si prin evitarea tentatiei de a folosi prea mult verde, aceasta culoare poate ajuta la crearea unei nunti de neuitat.


Voi ati alege verde pentru decoratiunile de la nunta voastra? 

Nu sunteti convinsi inca? Admirati galeria de imagini cu decoratiuni in verde si poate va veti hotari.














  












































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu