sâmbătă, 18 mai 2013

Bridal inspirations - Tortul perfect ♥


Probabil ca nu iti doresti sa iti potrivesti tortul de nunta cu pantofii, dar vrei cu siguranta ca el sa fie perfect.

Revista Brides iti dezvaluie 10 pasi simpli pentru a alege tortul de nunta pe care l-ai visat din-totdeauna:

1. Inainte sa te duci la alta firma pentru a-ti realiza tortul, roaga-i pe cei care se ocupa de mancarea de la nunta ta sa iti spuna ce variante iti pot oferi. Daca tortul este inclus in pachet, dar nu esti prea convinsa de culori sau model, incearca sa negociezi cu bucatarul pentru a-l face pe gustul tau.

2. Gaseste cofetarul potrivit. Daca vrei ceva mai special decat poate sa iti ofere firma de catering, poti alege sa te duci la o cofetarie. Tine minte ca degustarea te poate costa suplimentar. Urmareste forumurile unde femeile discuta despre cofetariile la care au apelat ele pentru a-ti face o idee despre oferte si preturi. 

3. Mergi la cofetariile care te atrag si roaga-i sa-ti arate un catalog. Spune-le cam ce ai dori si mergi la o degustare. 

4. Ofera-le un obiect care va face parte din nunta ta pentru a se inspira din el - o fotografie cu buchetul tau, o decoratiune ce va fi pe masa sau chiar o fotografie cu locatia. 

5. Ai grija la contractul pe care il semnezi. El trebuie sa includa aromele, cremele, glazurile si decoratiile, numarul etajelor si portiilor, greutatea, data, ora si locul unde va fi livrat cat si costul total, inclusiv orice avans si data ultimei plati. Roaga-l pe cofetar sa ataseze si un desen sau o fotografie.

6. Cand alegi aromele, gandeste-te la anotimp. Comanda un tort care sa se potriveasca cu vremea de afara, de exemplu, cu piersici si coacaze vara, sau cu scortisoara iarna. Te casatoresti toamna? Incearca un tort crema de artar si unt si decorat cu struguri.

7. Alege arome care sa se potiveasca cu locatia in care iti faci nunta. Te casatoresti pe plaja? Un tort cu mango si fructul pasiunii este perfect. Nunta va fi la un restaurant cu specific italian? Poti lua in calcul un tort pannetone cu crema mascarpone. 

8. Informeaza-te despre trendurile in materie, dar alege-le doar pe cele care ti se potrivesc. Un tort imens de inghetata, fara etaje, poate parea foarte modern, dar se potriveste cu stilul tau? 

9. Gandeste-te pe ce va fi asezat tortul. Un platou sofisticat poate complimenta foarte bine un tort mai simplu, la fel cum un platou monocrom va merge cu torturi complicate. 

10. Combinati-va preferintele! Lui ii plac la nebunie murele si tie ciocolata? Combinatia va fi senzationala! 

Sursa : Ziare.com


































2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult penultimul tort... exact pe gustul meu si pe culoarea mea favorita. E clar, la fel vreau si eu tortul de nunta si o sa ii rog pe cei de la Brasov torturi nunti sa imi realizeze pentru nunta mea mult asteptata care e in Septembrie. <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca acest articol a fost de folos :) Va asteptam cu drag oricand! O zi frumoasa

    RăspundețiȘtergere