sâmbătă, 29 iunie 2013

Bridal inspirations - Rosu


Nunta de basm trebuie sa fie intruchiparea cat mai exacta a viselor fiecaruia dintre noi. Tot ceea ce tine de rochia de mireasa, accesorii, invitatii, flori, decoratiuni, locatie si marturii trebuie sa fie atent planificat astfel incat visul nostru sa devina realitate, macar in ziua nuntii. Si daca atunci cand iti planifici nunta de vis, la un moment dat alegi culoarea dominanta a evenimentului in functie de gusturile tale, trebuie sa stii si mesajul transmis de respectiva culoare.
Multe nunti au o tema coloristica foarte atent aleasa, iar accesoriile nuntii, decoratiunile si chiar rochiile domnisoarelor de onoare o respecta cu sfintenie. Sunt convinsa ca, atunci cand te gandesti sa alegi culoarea nuntii, o faci subiectiv, in functie de preferintele tale si ale mirelui tau, insa, ar trebui sa te gandesti si la semnificatia culorilor si la ceea ce transmiti prin alegerea acestora. Se spune ca fiecare culoare desemneaza un anumit tip de personalitate si transmite un anumit mesaj. 

Ai ales rosu? O alegere romantica si pasionala, pentru ca rosu este o culoare impulsiva, care iese mereu in evidenta. In ciuda faptului ca tradeaza firile ambitioase si meticuloase ale celor care aleg aceasta culoare pentru tema nuntii lor, rosu simbolizeaza deopotriva dragostea si furia. Indiferent ca denota bucurie, sarbatoare, fericire sau prosperitate rosu este culoarea care se regaseste la ambele capete ale spectrului emotional al celor care il iubesc. Culoare dramatica, puternica, rosu va transmite mesajul ca voi, mirii, sunteti persoane optimiste, agitate si ca vreti sa aveti in jurul vostru persoane simple, cu firi necomplicate. O alegere puternica, rosu este cu siguranta culoarea care reprezinta gazde "focoase" cu mult "vino-ncoace".









































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu