joi, 20 iunie 2013

TransAparent - Expozitie de Machiaj si Fotografie


           Marti seara, 18 iunie, ora 19,  la Cafe de Paris a fost inaugurata expozitia de fotografie si makeup TransAparent. Este prima expozitie dedicata makeupului din Timisoara si nu pot spune decat ca a fost un succes.

         Inca de cand am ajuns acolo in aer se simtea o atmosfera prietenoasa, emotiile constructive erau si ele prezente, fiecare detaliu fiind organizat cu mare grija astfel incat totul sa fie perfect.

         Vernisajul a fost pus la cale de catre Alice Black şi Oscar Iustin. Cei doi artisti si-au propus in cadrul acestei expozitii sa prezinte legatura foarte puternica dintre makeup si fotografie. Creativitatea si pasiunea lor pentru frumos, dar si foarte multa munca au dus la rezultate pe care trebuie sa le vedeti.

         In cadrul acestei expozitii in prima seara s-au putut admira :

-          11 lucrari fotografice si machiaje realizate parcursul ultimului an, creative si excentrice, lucrari ce exprima evolutia atat pe plan artistic, cat si personal a makeup artistului Alice Black si a fotografului Oscar Iustin.

-          o prezentare fashion in care patru domnisoare au purtat cu multa eleganta tinute create de  Laura Chirita, accesorii de GIO Studio si pantofi MonoShoes. Makeup-ul manechinelor a fost realizat de Alice Black.

Organizatorii au prezentat de asemenea in cateva cuvinte evolutia lor.

         Asa cum am mai spus, din punctul meu de vedere fiecare fotografie trebuie sa imi transmita un mesaj si sa exprime mai mult decat o mie de cuvinte.

        In momentul in care privesti aceste fotografii simti ca te afli intr-o lume ireala, unde frumusetea si feminitatea primeaza. Fiecare portet in parte prezinta frumusetea fetelor care tinde spre perfectiune, sugerand o frumusete ireala.

          Tinerele domnite cu chipul parca sculptat, fiecare trasatura a fetei fiind subliniata de catre Alice, par desprinse din picturi din alte timpuri. De aceasta data pictorul este unul al vremurilor moderne care in locul sevaletului si paletei de culori a ales aparatul foto. Oscar a suprins prin intermediul fotografiilor sale mai mult decat frumusetea modelelor. Fiecare imagine va transmite un mesaj, nu trebuie decat sa o priviti cu atentie si veti descoperi povestea din spatele ei.

       Feminitate, stil, culori vibrante, eleganta – sunt doar o parte dintre elemente care iti trec prin cap in momentul in care privesti aceste fotografii.

       Expozitia va fi deschisa timp de o saptamana in locatia gazda, Café de Paris, pentru cei care isi doresc sa o vada si sa o studieze.

       In final, nu imi mai ramane decat sa ii felicit pe cei doi organizatori, Alice si Oscar, dorindu-le mult succes in continuare. Dragii mei, ramaneti la fel de pasionati de frumos, plini de entuziasm si sa ne revedem la cat mai multe evenimente de genul acesta !

Merita sa mergeti !

Pe curand !

Claudia


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu