vineri, 17 octombrie 2014

♥ Bouquet - Cristina ♥

 

Cele mai frumoase momente sunt cele cand impreuna  cu miresele noastre punem la cale acele detalii care vor face diferenta. Impreuna expunem detaliile, parerile si variantele pe care le avem, iar la final rezultatul care reiese trebuie sa ne incante privirea.

Cristina este una dintre miresele mele dragi, alaturi de care am pus cap la cap fiecare detaliu al accesoriilor care urmau sa ii intregeasca tinuta. A fost o adevarata placere sa vedem rezultatul final.

♥♥♥ Draga mea, sa aveti parte de o viata de poveste impreuna si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! ♥♥♥Accesorii realizate pe comanda folosind elemente Swarovski, perle nuanta Cream si cristale nuanta Emerald.

Setul de bijuterii este format din accesoriu de par, cercei atarnatori si bratara.

Accesoriul de par este realizat pe baza metalica filigranata, imbinand perfectiunea perlelor ivory si stralucirea eleganta a cristalelor in nuanta smaraldului.

Cerceii atarnatori au tortite din argint 925, cristalul de la baza fiind nuanta Crystal Clear. Cristalele lacrima folosite in componenta acestor cercei au dimensiunea de 14 mm.

Bratara a fost realizata folosind perle de 6, respectiv 8 mm, alaturi de cristale biconice de 6 mm.

* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *

 

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu