luni, 19 ianuarie 2015

Blue Lady

 
 Cu siguranta nu mai este de multa vreme un secret ca sunt o mare fana a rochiilor de toate tipurile. Dupa mine, nimic nu este mai senzual decat o rochie care lasa la vedere spatele in cel mai seducator mod.Purtarea unei rochii cu spatele gol este o metoda sigura de a-i face pe altii sa se uite la tine de fiecare data cand treci pe langa ei. Fiecare femeie are nevoie de o asemenea rochie in garderoba sa.

Rochiile cu spatele gol trebuie accesorizate cu mare atentie. 

Pentru bijuterii ia in considerare perlele clasice, dar sa le porti intr-un mod netraditional. Un colier lung poate fi purtat atarnat in fata sau din contra, intoarce-l si pune-l in spate.

Sau iata o alta varianta de colier care poate sa fie purtat la o astfel de tinuta.

Ce parere aveti? 

Este hot sau nu o rochie cu spatele gol?

Pe curand! Set de bijuterii format din cercei si colier. Accesoriile au fost realizate folosind perle si cristale Swarovski.

Atat la colier cat si la cercei, elementele metalice sunt integral din argint 925. Perlele folosite sunt nuanta Cream, iar cristalele sunt nuanta Aquamarine, respectiv Aquamrine AB.

Cerceii au fost realizati utilizand cristale Swarovski cu taietura baroque, dimensiune 16 mm.

Colierul are o structura foarte feminina si cocheta, deoarece atat in partea centrala se imbina stralucirea cristalelor cu perfectiunea perlelor, cat si pentru partea care se continua pe spate oferind un look foarte chic. 

Acest colier este o alegere perfecta pentru o rochie cu spatele gol.
* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *

 
Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu