vineri, 3 aprilie 2015

♥ Bouquet - Lore ♥

 

Stim cu totii ca orice mireasa si-a dedicat zile in sir pentru planificarea nuntii. O mireasa stie clar cum vrea sa arate in ziua nuntii sale. Acea zi importanta se apropie si fiecare detaliu, fie el cat de mic conteaza, asa ca trebuie sa cugeti foarte bine inainte de a lua o decizie legata de rochia si accesoriile de mireasa. 
 
Primul pas spre indeplinirea visului il reprezinta alegerea rochiei de mireasa in functie de ziua si tema nuntii. Rochia, indiferent de stil, forma sau culoare trebuie sa fie intotdeauna o alegere cu care mireasa sa se simta eleganta si frumoasa. 

Fie ca o mireasa se vede intr-o rochie alba simpla, o rochie din dantela sau o rochie de mireasa roz stralucitor, atitudinea sa este ceea ce face ca o mireasa sa fie unica in ziua nuntii ei.

Lore este una dintre frumoasele noastre mirese care a dorit sa faca o combinatie de nuante mai putin obisnuita, dar dupa parerea mea extrem de reusita si eleganta. In realizarea accesoriilor pentru Lore, am jonglat cu nuante de Rose, Light Smoked Topaz si Crystal.

La final rezultatul a fost  minunat, atat noi, cat si Lore fiind foarte incantate de rezultate.

♥♥♥

Draga noastra, sa ai parte de o nunta de poveste! 

Va dorim o casnicie fericita presarata cu loialitate, respect si multa iubire!

♥♥♥







 Set format din accesoriu de par, cercei si bratara.

Cerceii au fost realizati folosind suporturi de argint pe care au fost aplicate cristale Swarovski de 8 mm, respectiv 10, 12 si 14 mm, in nuante Rose,Light Rose, Light Smoked Topaz si Crystal.

Accesoriul de par este reprezentat de o cordeluta metalica filigranata pe care au fost aplicate cristale Swarovski in monturi de 8, respectiv 10 mm. Nuantele cristalelor folosite sunt : Rose,Light Rose, Light Smoked Topaz si Crystal.

Bratara este placata cu argint si contine doua randuri de cristale in aceleasi nuante.

* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *

 
Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu