luni, 28 septembrie 2015

♥ Mes Demoiselles - Mihaela ♥

 

Salutare si sa ne incepem saptamana cu dreptul ♥

Eu numai ce am revenit la atelier, deoarece weekendul care a trecut , impreuna cu sora mea, Mihaela, am participat la nunta Cristinei si a lui Mita. Nunta s-a tinut la Severin si cu aceasta ocazie ne-am bucurat de cateva momente petrecute cu ai nostri.

Au fost niste clipe minunate si pe aceasta cale tinem sa le uram din nou tinerilor casatoriti sa aiba parte de tot ce este mai frumos, sa se iubeasca din ce in ce mai mult si multa fericire ♥

Sora mea, Mihaela, a fost una dintre domnisoarele de onoare si mi-am dorit sa va arat cateva poze cu ea de la acest frumos eveniment. Ea si-a ales sa poarte o rochie lunga superba, la care a accesorizat o diadema cu cristale, creatie binenteles Demoazele Art.

Ca lookul sa fie complet, a apelat la Anda Dicu Make Up Artist pentru partea de machiaj si partea de hairstyle a fost realizata de catre Iliescu Ana - Maria

Mihaela a avut o aparitie diafana, dar totodata misterioasa datorita machiajului realizat de catre Anda, care i-au evidentiat perfect ochii verzi.

Ce parere aveti de aparitia sorelinei? ♥

Avand in vedere ca am avut parte de un sfarsit de saptamana minunat, abia astept sa ma ocup de surprizele care le pregatim pentru voi.

Pe curand!

Demoazela


PS: mai jos am pus si cateva imagini cu fotograful :) trebuie sa mentionez ca si la mine partea de hairstyle si machiaj au fost realizate de catre fete si le multumesc inca o data pe aceasta cale.


Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 

demoazele.contact@yahoo.com!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu